edelsteen sterrenbeeld
steenbok
waterman
vissen
ram
stier
kreeft
leeuw
maagd
weegschaal
schorpioen
boogschutter
sterrenbeeld edelsteen

verjaardagscadeau
verjaardag cadeaubon
verjaardag oorkondes
verjaardagscadeaus
leuk cadeautje
leuke cadeautips
Tweelingen edelstenen, de edelstenen voor het jarige sterrenbeeld Tweelingen zijn: de agaat, bergkristal, de maansteen, de parel, de smaragd en de tijgeroog. Voor de Tweelingen is de agaat de perfecte edelsteen en door de eeuwen heen is de steen een belangrijke symbolische edelsteen geweest.

Bij de agaat draait het om kracht, bescherming en zelfvertrouwen daarom zouden we misschien allemaal wel een agaat moeten dragen! Krijgsheren lieten vroeger graag een agaat in hun wapenschild verwerken omdat dit je vrijwel onoverwinnelijk zou maken. Maar een agaat zou goed zijn voor meer. Het dragen van een agaat geeft mooie dromen, vermindert stress en geeft hoop voor de toekomst. Een agaat geeft je het vertrouwen dat wat er ook gebeurt, het komt allemaal wel weer goed.

Dit is natuurlijk perfect voor de enthousiaste en soms een beetje onbegrepen Tweelingen. Hoewel ze zelf niet vaak stress zullen ervaren, hun onvoorspelbare gedrag kan voor anderen soms wel stress opleveren. Een agaat geeft rust in de wervelstorm die rond de Tweelingen heerst.

De agaat heeft veel verschillende kleuren van blauw/paars tot vrij fel oranje met allerlei fascinerende kleurschakeringen daar tussenin. Het past bij de wervelende Tweelingen. Deze razend populaire edelsteen is goed voor het versterken van relaties, hierdoor is het ook een mooie steen voor de liefde. Welke kleur je ook kiest deze 'oude' edelsteen is een mooi cadeau voor de creatieve, enthousiaste Tweelingen.


home © leukeverjaardagswensen.nl, tweelingen edelstenen