edelsteen sterrenbeeld
steenbok
waterman
vissen
ram
stier
tweelingen
kreeft
maagd
weegschaal
schorpioen
boogschutter
sterrenbeeld edelsteen

verjaardagscadeau
verjaardag cadeaubon
verjaardag oorkondes
verjaardagscadeaus
leuk cadeautje
leuke cadeautips
Leeuw edelstenen, de edelstenen voor het jarige sterrenbeeld Leeuw zijn: de onyx, de diamant, bergkristal en de peridoot. De onyx staat voor innerlijke kracht en bescherming, natuurlijk hoort deze edelsteen daarom bij het sterrenbeeld Leeuw!

Het is niet de minste edelsteen. De onyx werd door de eeuwen heen één van de belangrijkste helende stenen, een onyx dragen is daarom voor iedereen goed. De zwarte onyx verbetert je uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen. Met een onyx ben je beter in staat om informatie tot je te nemen, wat natuurlijk goed is voor iedere studie. Misschien zou je denken dat de kleur zwart de steen vooral een negatieve lading geeft maar dat is absoluut niet zo. De steen zet juist negatieve emoties om in positieve gevoelens.

Door de geschiedenis heen werd de onyx gebruikt om nagel- en huidproblemen te verhelpen. In het Grieks betekent onyx dan ook letterlijk 'vingernagel' of 'klauw'. Een oud verhaal is dan ook dat de onyx geboren wordt uit de afgeknipte nagels van de liefdesgodin Venus.

Om nog even verder te gaan met de positieve werking van de onyx: hij geeft je zelfvertrouwen, hij maakt je zintuigen scherper en stimuleert een gezond egoïsme. Het is door al het bovenstaande zo'n goede edelsteen voor jarige Leeuwen, om ons allemaal te beschermen (want dat doet de Leeuw) kunnen ze wel zo'n mooie en krachtige steen gebruiken.


home © leukeverjaardagswensen.nl, leeuw edelstenen