verjaardagstaart
aardbeientaart
appeltaart
chocoladetaart
gembertaart
harde wenertaart
harde hazelnoottaart
mokkataart
roomtaart
marasquintaart
biscuittaart
vruchtenpie
vruchtentaart
zachte hazelnoottaart
verjaardagstaart
gebak
apfelstrudel
appelbol
appelcarre
appelgebakje
berlinerbol
engels korstgebak
frans korstgebak
moorkop
roomhoorn
roomsoes
tompouce
gebak

verjaardagscadeau
verjaardag cadeaubon
verjaardag oorkondes
verjaardagscadeaus
leuk cadeautje
leuke cadeautips
Flensjestaart. Wil je zelf een flensjestaart maken? Hier vind je het recept voor een lekkere flensjestaart. Wat heb je allemaal nodig. Beslag voor de flensjes
½ liter lauwe melk
125 gr. bloem
3 eieren
beetje zout

Voor de vulling:
vruchtenjam
fruit
poedersuiker
verjaardagstaart gebak

Hoe maak je een flensjestaart? Hier lees je hoe je een flensjestaart kunt maken. Doe de gezeefde bloem in een grote kom. Voeg hierbij het zout. Maak een kuiltje in het midden en doe hierin de eieren. Klop de eieren van tevoren even een beetje los. Meng de bloem met de eieren vanuit het midden. Doe er als laatste in kleine beetjes de melk bij. Goed blijven roeren voor een klontvrij beslag. Een beetje boter in een pan laten smelten en giet hierin een klein beetje van het beslag. Het zijn flensjes dus hele dunne pannenkoeken. Zorg dat de pan goed heet is. Wanneer de bovenkant droog is het flensje omkeren. Wanneer deze kant ook bruin is het flensje op een bord leggen.
Voor de taart kun je verschillende soorten jam gebruiken maar ook verse vruchten gecombineerd met jam. Bestrijk ieder flensje met de vulling die je hebt gekozen en leg ze op elkaar. Tenslotte strooi je nog wat poedersuiker op het bovenkant. De taart kun je tenslotte in punten snijden. Ideaal voor een kinderverjaardag.


home © leukeverjaardagswensen.nl, flensjestaart