edelsteen sterrenbeeld
steenbok
waterman
vissen
stier
tweelingen
kreeft
leeuw
maagd
weegschaal
schorpioen
boogschutter
sterrenbeeld edelsteen

verjaardagscadeau
verjaardag cadeaubon
verjaardag oorkondes
verjaardagscadeaus
leuk cadeautje
leuke cadeautips
Ram edelstenen, de edelstenen voor het jarige sterrenbeeld Ram zijn: de bloedsteen, de granaat, de rode jaspis, de robijn en de smaragd. De belangrijkste edelsteen voor iedereen die zijn verjaardag viert onder het sterrenbeeld Ram is de bloedsteen of heliotroop. De naam bloedsteen of heliotroop wordt door elkaar gebruikt. De edelsteen is groen met rode vlekjes, die bloedrode vlekjes gaven de steen zijn naam.

Het is niet de minste edelsteen die bij dit sterrenbeeld hoort! Het zou zijn eigenaar succes, geluk, rijkdom en respect geven. Daarnaast beschermt de steen tegen het 'Kwaad', misleiding en vijanden.

De steen zou zelfs in staat zijn te beschermen tegen blikseminslag en zou geluid kunnen geven wanneer er gevaar dreigt. Dat doet de steen al heel lang, al ver voor onze jaartelling was de bloedsteen geliefd. De oude Grieken gebruikten de steen bijvoorbeeld als een soort pleister, wanneer je een bloedsteen op een wond legt dan zou deze sneller genezen. Maar de bloedsteen is ook goed tegen griep, een verkoudheid, infecties en ontstekingen.

De bloedsteen is een krachtige edelsteen die energie en (fysieke) kracht geeft wanneer je hem draagt.

Voor atleten is het hierdoor ook een geweldige steen om te dragen. Maar de bloedsteen past vooral goed bij de energieke, aanwezige en o zo dappere jarige Rammen.


home © leukeverjaardagswensen.nl, ram edelstenen