verjaardagstaart
aardbeientaart
appeltaart
chocoladetaart
flensjestaart
gembertaart
harde wenertaart
harde hazelnoottaart
mokkataart
roomtaart
marasquintaart
vruchtenpie
vruchtentaart
zachte hazelnoottaart
verjaardagstaart
gebak
apfelstrudel
appelbol
appelcarre
appelgebakje
berlinerbol
engels korstgebak
frans korstgebak
moorkop
roomhoorn
roomsoes
tompouce
gebak
Biscuittaart. Wil je zelf een biscuittaart maken? Hier vind je het recept voor een lekkere biscuittaart. Wat heb je allemaal nodig. Voor het deeg:
4 eieren
125 gr. zelfrijzend bakmeel
125 gr. suiker
beetje zout

Voor de vulling:
5 dl. banketbakkersroom
50 gr. gemalen hazelnoten

Glazuur:
150 gr. poedersuiker
paar druppels koffie-extract
verjaardagstaart gebak

Hoe maak je een biscuittaart? Hier lees je hoe je een biscuittaart kunt maken. De eieren, suiker, geraspte citroenschil en het zout in een kom mixen die boven een pan kokend water staat. Haal de kom van het kokend water en mix het nog even goed door. Zeef het bakmeel en klop het luchtig door het mengsel. Doe het deeg in een ingevette bakvorm van ca. 25 cm. Bak het deeg in een voorverwarmde oven van 180 graden in ongeveer 40 minuten gaar en bruin. Laat de taartvorm goed afkoelen. Snijd hem daarna in 3 lagen. Vermeng de banketbakkersroom met 50 gr. gemalen amandelen. Strijk de bakkers/amandelroom over de twee onderste lagen en plaats de drie lagen weer op elkaar. Maak de glazuur van de poedersuiker met enkele druppels koffie-extract. Bestrijk de hele taart met de glazuur. Versier de bovenkant van de taart met enkele hele hazelnoten.


home © leukeverjaardagswensen.nl, biscuittaart